Maak gebruik van een gratis assistent om energie te besparen

Laatste update 21 mei 2021 Leestijd: 2 min

Wilt u aan de slag met (de wettelijk verplichte) energiebesparing en daarmee ook uw bedrijfskosten verlagen? Dan staat u een gratis assistent ter beschikking. De digitale bespaarassistent - onderdeel van het online platform Duurzaam. Energie. Besparen. (DEB) - laat u snel en gemakkelijk zien waar er bespaarmogelijkheden zijn in uw bedrijf. Voor BOVAG-leden is gebruik van DEB gratis, doe er uw voordeel mee!

Als u jaarlijks 50.000 kWh aan electriciteit of meer dan 25.000 m3 gas verbruikt, bent u verplicht uw energiebesparingen bij te houden. Per bedrijfstak zijn er maatregelenlijjsten ontwikkeld met bespaarmogelijkheden. In heldere taal geeft de bespaarassistent aan welke keuzemogelijkheden er zijn op uw bedrijfslocatie. Met daarbij welke investering dit vraagt én wat het oplevert. Ook helpt DEB bij het vinden van leveranciers voor werkzaamheden en materiaal, en toont het welke subsidiemogelijkheden én wat de BOVAG Ledenwinkel u met ledenvoordeel kan aanbieden.

DEB is een initiatief van MKB-Nederland, in samenwerking met BOVAG en is gratis beschikbaar voor BOVAG-leden. Meld u aan via mijn.bovag.nl/deb en ontdek hoeveel euro’s u met de hulp van uw assistent in de portemonnee kunt houden. Lees ook de zeven redenen om DEB te gebruiken.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring