Training ‘De-escaleren kun je leren’ uitgesteld naar 10 juni

Laatste update 25 maart 2021 Leestijd: 2 min

Vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen, is besloten om de training ‘De-escaleren kun je te leren’ uit te stellen naar donderdag 10 juni. De deelnemers die zich al hadden opgegeven voor de training op 13 april zijn hierover geïnformeerd. Meld u of uw baliemedewerkers alvast aan om verzekerd te zijn van een plek!

‘De-escaleren kun je leren’ is het vervolg op de basistraining ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’. Hierin wordt dieper ingegaan op ongewenst en agressief gedrag van huurders. Deelnemers leren cruciale fases binnen spanningsverhogende situaties te herkennen en daarnaar te handelen. Onder begeleiding van trainers die gespecialiseerd zijn in het ombuigen en begrenzen van emotie en agressie wordt er geoefend met opdrachten en herkenbare praktijksituaties. Elementen die op 10 juni aan bod komen:
  • Emotie- en agressieladder
  • Vechten, vluchten of bevriezen
  • Ombuigen versus begrenzen
  • Regie pakken
  • Eigen situaties
Deze dag helpt om nog sterker te staan tegenover emotie en agressie bij onverwachte situaties met klanten. De training is geschikt voor mensen die ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ gevolgd hebben, of voor ervaren baliemedewerkers, managers of ondernemers die willen oefenen met dit soort situaties. 

Datum, kosten en locatie

  • Datum: donderdag 10 juni 2021, van 9:00 tot 17:00 uur
  • Kosten: € 295,- per deelnemer, inclusief lunch (exclusief btw)
  • Locatie: Innovam, Structuurbaan 2, 3439 MB Nieuwegein 
Meer informatie en aanmelden voor de training 'De-escaleren kun je leren'

Basistraining 

Huurders van vervoersmiddelen hebben niet altijd de beste bedoelingen. Dat leidt soms tot confrontaties aan de verhuurbalie. Hoe herken je de ‘rotte appels’ en wat doe je als een klant agressief wordt? De basistraining ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ biedt baliemedewerkers een goede basis om hiermee om te gaan. De eerstvolgende training vindt plaats op dinsdag 15 juni. Klik hier voor meer informatie. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring