Gratis online trainingen en webinars voor HR-medewerkers tankstations en autowasbedrijven

Laatste update 18 juni 2021 Leestijd: 2 min

Personeel is het hart van uw tankstation of autowasbedrijf. Maar hoe zorgt u dat u de juiste mensen selecteert? Dat u goede werknemers ook langere tijd ‘vasthoudt’? En hoe tilt uw organisatie de beoordelings- en functioneringsgesprekken naar een hoger niveau? De BOVAG Academy biedt e-learnings aan, die u en uw HR-personeel gratis kunnen volgen. Daarnaast zijn er korte webinars waarin experts onderwerpen toelichten zoals verzuim voorkomen, het beste uit je mensen halen, pesten op de werkvloer, werkgeluk, HR & financiën en duurzame inzetbaarheid.

De BOVAG Academy biedt in totaal meer dan 50 online trainingen aan die speciaal gericht zijn op ondernemers, maar ook op HR-personeel en (verkoop)medewerkers. Er zijn e-learnings, we-learnings, webinars, werkplekleren (essentials), persoonlijke scans en talentscans. Alle leden van BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven kunnen gratis gebruik maken van de BOVAG Academy. Het trainingenaanbod van de BOVAG Academy wordt aangevuld in samenspraak met de klankbordgroep. Heeft u of uw medewerker suggesties? Mail deze dan naar tankstations@bovag.nl of autowas@bovag.nl.  

Aanmelden

Om u aan te melden voor een opleiding van de BOVAG Academy gaat u naar innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven en klik daar op de button BOVAG Academy. Als u nieuw bent, dan maakt u eerst een account aan voor uw bedrijf. Volg daarvoor de aangegeven stappen. Heeft u al een account? Dan kunt u direct inloggen met uw gegevens. Ook uw medewerkers kunt u gebruik laten maken van de BOVAG Academy. Dat kan door een lijst met medewerkers en hun e-mailadressen aan te leveren. Op de site van de BOVAG Academy staat precies uitgelegd hoe dat werkt.  

Meer weten over het totale opleidingsaanbod voor tankstations, autowas- en poetsbedrijven? Kijk op: mijn.bovag.nl/opleidingentankwas.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring