Bied uw klant nóg meer service met de BOVAG Caravantraining

Laatste update 03 juni 2021 Leestijd: 3 min

Heeft u service hoog in het vaandel? Dan is de BOVAG Caravantraining iets voor u! Nieuwe en zelfs ervaren klanten helpt u met een veilig gevoel op pad te gaan. En het mooie is dat u er vrijwel niets voor hoeft te doen, want BOVAG maakt het u makkelijk.

Een caravan kopen is één, ermee rijden is twee. Om veilig met een caravan op pad te kunnen gaan is het belangrijk dat uw klanten de basisregels en aantal praktische tips kennen. Waar je op moet letten als je op pad gaat, hoe je de caravan én auto belaadt en wat je niet moet vergeten bij het aan- en afkoppelen. Het zijn precies deze zaken die aan bod komen bij de BOVAG Caravantraining. Nieuwe en zelfs ervaren klanten gaan erna met een geruster hart op uit. Zo biedt u onderscheidende service en trekt u mogelijk ook twijfelaars over de streep.

Hoe het werkt

BOVAG Rijscholen verzorgen de caravantraining. Het enige wat u hoeft te doen is de training promoten en uw klanten naar hen doorverwijzen. Vermeld de BOVAG Caravantraining bijvoorbeeld op uw website, vertel uw klanten er actief over tijdens een verkoopgesprek of onderhoudsbeurt en geef hen de flyer mee die u onlangs per post van BOVAG heeft gekregen. Dat is alles. Uw klanten kunnen via de bedrijvenzoeker op bovag.nl/caravantraining een BOVAG Rijschool bij hen in de buurt vinden. Samenwerken met een BOVAG Rijschool kan natuurlijk ook. U kunt uw klanten dan zelf in contact brengen met de rijschool.

Meer weten?

Kijk op mijn.bovag.nl/caravantraining. Heeft u de flyers niet ontvangen of wilt u meer flyers ontvangen? Mail dan naar caravancamper@bovag.nl.

Teaser

Benieuwd hoe een BOVAG Caravantraining eruitziet? Bekijk de teaservideo voor consumenten. Deze kunt u ter promotie ook delen via uw online kanalen. Op het landkaartje ziet u welke BOVAG Rijscholen al meedoen.



Kaartje-Caravantraining.png

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring