Laatste kans om de RODI-vragenlijst in te vullen. 

Laatste update 22 januari 2021 Leestijd: 2 min

Een schat aan informatie krijgen om de samenwerking met uw importeur te verbeteren en daar slechts 10 tot 15 minuten tijd in te hoeven steken door deelname aan het RODI-onderzoek. Klinkt goed? Heeft u de RODI-vragenlijst nog niet ingevuld? Dit kan alleen volgende week nog. Het onderzoek sluit op 31 januari.

Laat ons weten hoe u uw importeur beoordeelt over zaken op het gebied van sales en/of aftersales. Of u voldoende financieel en strategisch advies krijgt en, nieuw dit jaar, hoe tevreden u bent met de ondersteunende maatregelen die uw importeur in deze coronatijd heeft genomen. Hoe meer autodealers RODI invullen, des te meer ammunitie BOVAG en uw dealervereniging hebben voor gesprekken met de importeurs en des te sterker wij staan.

Dit is uw kans om uw stem te laten horen en ons van harde feiten te voorzien waarmee de importeur op zijn prestaties kan worden aangesproken. Ondanks de coronaperiode waarin u wellicht andere zaken aan uw hoofd heeft, steunt u uw dealerbestuur wanneer u de vragenlijst invult om een zo goed en betrouwbaar mogelijk beeld te krijgen.

De link naar het onderzoek heeft u begin december in uw mailbox ontvangen. Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen? U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking, dit wordt zeer gewaardeerd!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring