AutoFirst Garage Markus laatste winnaar Auto's de Baas Team Challenge

Laatste update 18 januari 2021 Leestijd: 2 min

Zodra het weer kan, gaan de medewerkers van van AutoFirst Garage Markus uit Bruinisse met het hele team racen op het circuit van Zandvoort bij Bleekemolen Race Experience. Zij zijn namelijk de winnaars van de vierde en laatste trekking van de Auto’s de Baas Team Challenge. Hiermee komt een eind aan de Auto’s de Baas Team Challenge. Maar autosdebaas.nl blijft dé plek waar u alles kunt leren over de verschillen tussen digitale service registratie, remote diagnose en pass thru.

Naast de hoofdwinnaar, zijn er meer BOVAG-leden in de prijzen gevallen namelijk: 
  • De geheel verzorgde barbecue voor het hele team is gewonnen door Stolk Autoservice (AutoCrew) uit Dieverbrug
  • De geheel verzorgde escaperoom in het eigen bedrijf gaat naar Bosch Car Service Speerstra uit Wolvega (prijs ter beschikking gesteld door OOMT).
  • De professionele Bosch accuboormachine is voor Auto Rietbergen (AutoCrew) uit Noordwijk (prijs ter beschikking gesteld door Fource).
  • De voetbaltafel is voor Autovakmeester Schaap uit Breezand  (prijs ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group).

Hoewel de Auto’s de Baas Team Challenge nu is afgelopen, blijft de website autosdebaas.nl een vraagbaak en startpunt voor toegang tot fabrikanteninformatie. Hoe kunt u hiermee aan de slag gaan en wie kan u daarbij helpen? Hoe hebben andere bedrijven die stap gemaakt? Het is er allemaal te vinden. Toegang krijgen tot fabrikanteninformatie is makkelijker dan u denkt. Wilt u testen wat u zelf al weet? Doe dan hier de test.

Autos-de-Baas.jpg
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring