Webinar met social-media-expert Jelle Drijver op 24 maart: meer verdienen met social media

Laatste update 24 februari 2021 Leestijd: 3 min

Het nieuwe webinar van Denk vooruit. Denk digitaal. op woensdag 24 maart om 19.30 uur staat in het teken van social media. Door social media in te zetten in uw bedrijf kunt u in deze coronaperiode in contact blijven met huidige klanten, maar ook nieuwe klanten trekken. Social-mediaexpert en ondernemer Jelle Drijver kan u hier alles over vertellen: welke kanalen u kunt gebruiken, hoe u uw medewerkers motiveert om hieraan bij te dragen, maar ook hoe u meer euro’s kunt verdienen met social media. Meld u vandaag nog aan en ontvang de link om deel te nemen. 

Jelle-Drijver.jpgVoor Jelle Drijver heeft social media geen geheimen. Misschien kent u hem wel als vlogger of spreker. Maar daarnaast is hij ook social-mediatrainer én ondernemer. Hij begrijpt als geen ander dat social media leuk is, maar dat er uiteindelijk wel geld verdiend moet worden. Hij vertelt op 24 maart meer over hoe uw online zichtbaarheid daaraan bij kan dragen.

Tijdens het webinar komen verschillende vragen aan bod, zoals: 
  • Hoe zet u internet in om meer klanten te trekken en meer euro’s te verdienen? 
  • Welke social-mediakanalen kunt u daarvoor gebruiken? 
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw personeel een positieve houding aanneemt tegenover social media? 
  • Hoe kunnen zij uw kanalen versterken? 
Heeft u zelf een vraag? Doe dan ook mee, want er is ruimte om tijdens het webinar vragen te stellen aan Jelle Drijver, via de chatfunctie. 

Mis het webinar niet en meld u aan via onderstaande button! Zodra u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail met de link waarmee u aan het webinar op 24 maart om 19.30 uur kunt deelnemen. 

Aanmelden

Let op: het Denk vooruit. Denk digitaal.-webinar op woensdag 17 maart is in verband met de Tweede Kamerverkiezingen verplaatst naar woensdag 24 maart.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring