Leads van BOVAG Leasefiets blijven ontvangen? Dit moet u doen

Laatste update 18 februari 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG Leasefiets is een jaar onderweg. Dat heeft de website bovagleasefiets.nl inmiddels 1,2 miljoen impressies en 100.000 unieke bezoekers opgeleverd. Van de websitebezoekers heeft 10 procent een prijsaanvraag gedaan en 30 procent heeft daadwerkelijk geleid tot verkoop of een leasecontract. Als u ook hiervan wilt profiteren en vanaf 1 april 2021 online leads wilt blijven ontvangen, heeft u een login voor de dealerportal nodig. Maak deze dus snel aan! Om fietsbedrijven nog beter te ondersteunen, komt er binnenkort een e-learning en een expertgroep. 

BOVAG Leasefiets is opgezet in samenwerking met Friesland Lease. Om offertes te kunnen maken, heeft u login voor de dealerportal van Friesland Lease nodig. Vanaf 1 april 2021 heeft u deze login ook nodig om online leads te blijven ontvangen. Heeft u deze inlog niet, dan is uw bedrijf vanaf die datum niet meer vindbaar op bovagleasefiets.nl en krijgt u geen leads meer. Meld u dus voor 1 april aan via leasefiets.nl/aanmelden-dealer

Ontwikkelingen BOVAG Leasefiets

Momenteel wordt er aan hard gewerkt aan twee zaken, om BOVAG Leasefiets nog beter neer te kunnen zetten. In maart komt er een e-learning van BOVAG Leasefiets beschikbaar voor ondernemers en werknemers van BOVAG-fietsbedrijven. Ook wordt er een expertgroep opgericht. Deze groep gaat leads behandelen die niet opgevolgd (kunnen) worden. Bijvoorbeeld omdat de aanvraag complex is of omdat het fietsbedrijf geen tijd heeft om de lead zelf op te pakken. Over beide ontwikkelingen informeren we u binnenkort verder. BOVAG blijft er ondertussen hard aan werken om BOVAG Leasefiets te promoten.  

Meer informatie over BOVAG Leasefiets

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring