Drie (her)benoemingen bij BOVAG Fietsbedrijven; kijk de online bijeenkomst terug

Laatste update 26 februari 2021 Leestijd: 2 min

Maurice Verdaat (VMG Fietshuis) en Viktor Boere (Boere Fietsplezier) zijn tijdens de online bijeenkomst van BOVAG Fietsbedrijven op 22 februari door de leden herbenoemd voor een tweede bestuurstermijn. Ook heeft Maarten Akkers (Jan Kooij 2Wielers) zich beschikbaar gesteld als ledenraadslid, als opvolger van Rob van Oosterhout. De aanwezige leden hebben hiermee ingestemd. 

Het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven gaat Maarten Akkers nu voordragen als kandidaat voor de ledenraad van BOVAG. Er is tijdens de online bijeenkomst afscheid genomen van Rob van Oosterhout (Van Oosterhout Bikes & Sport), die daarmee zo’n dertig bestuurdersjaren bij BOVAG afsluit. Om Rob van Oosterhout te bedanken voor deze enorme inzet, reisden Han ten Broeke en Christa Grootveld af naar Teteringen en maakten hier een vlog over: 

Interactief gedeelte: hoe gaat het met fietsbedrijven?

De online bijeenkomst was grotendeels interactief, waarbij het afdelingsbestuur met leden sprak over de uitdagingen die coronatijd met zich meebrengt en hoe ondernemers daarmee omgaan. Ook schoof Hannie Stappers (Public Affairs) aan. Als lobbyist zit ze in deze coronaperiode veel aan de beleidstafel met VNO-NCW, MKB-Nederland en het ministerie van Economische Zaken, waarin ze de stem van ondernemers laat horen. Hannie heeft kort de routekaart van BOVAG besproken met voorstellen van BOVAG richting de overheid voor versoepelingen. Een aantal voorstellen werden deze week daadwerkelijk overgenomen, waaronder verkoop op afspraak. Ook lichtte zij toe van welke overheidsmaatregelen fietsbedrijven gebruik kunnen maken (deze informatie vindt u ook hier). Verder is er een Ondernemersklankbord waar BOVAG mee samenwerkt, en waar fietsbedrijven gratis hulp kunnen krijgen van zo’n driehonderd ervaren ondernemers. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van steunmaatregelen. Natuurlijk staat ook BOVAG klaar om hulp te bieden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring