100% onderhouden toegevoegd aan Finnik-app 

Laatste update 26 februari 2021 Leestijd: 2 min

Het 100% onderhouden-keurmerk is vanaf 1 maart 2021 beschikbaar via de populaire Finnik-app. In deze app kunnen consumenten gratis allerlei informatie van een auto opvragen. Daar wordt nu het 100% onderhouden-keurmerk aan toegevoegd, mits die zekerheid voor dat bepaalde voertuig van toepassing is.

Het keurmerk 100% onderhouden wordt toegekend aan auto's die al het voorgeschreven onderhoud hebben gehad. Vanaf medio 2018 is dit keurmerk al te vinden op alle grote occasionwebsites. Autokopers kunnen aan het 100% onderhouden-logo zien dat een auto alle voorgeschreven onderhoudsbeurten gekregen heeft. Met een keus voor zo'n occasion verkrijgt men de zekerheid dat de betreffende auto geen achterstallig onderhoud heeft. 

Meer dan miljoen keer geraadpleegd

De stichting 100% onderhouden heeft de zekerheid van het keurmerk nu ook beschikbaar gemaakt via Finnik. Deze populaire app wordt jaarlijks meer dan een miljoen keer geraadpleegd. Automobilisten kunnen hier dus zien als een auto beschikt over dit keurmerk en wanneer dit voor de laatste keer is toegekend, ook als deze auto op dat moment niet te koop aangeboden wordt via een occasionwebsite. 

Transparant auto-onderhoud 

De stichting 100% onderhouden is onafhankelijk en wordt ondersteund door BOVAG en ANWB. Deze stichting zet zich in om auto-onderhoud transparanter te maken. Als autobedrijf kunt u met een deelname aan het keurmerk 100% onderhouden dit keurmerk toekennen aan een occasion. Dit geeft de autokoper zekerheid over de onderhoudshistorie van uw occasion. Hoe dat precies werkt leest u op 100procentonderhouden.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring