Roy Augustijn versterkt komende tijd buitendienst BOVAG Fietsbedrijven

Laatste update 09 april 2021 Leestijd: 3 min

Roy Augustijn bezoekt de komende maanden fietsbedrijven om ze persoonlijk bij te praten over de BOVAG Leasefiets, BOVAG Fietsaccurevisie en viaBOVAG.nl. Deze producten helpen u minimaal drie keer te verdienen aan één fiets. Augustijn versterkt de BOVAG-accountmanagers Arthur van Engelen en Frans Bastiaansen. 

De afdeling breidt tijdelijk uit, omdat er momenteel veel speelt in de branche. BOVAG werkt aan de nodige initiatieven voor de fietsbranche en wil graag alle BOVAG-fietsbedrijven de kans geven om hierop aan te haken en zo mee te profiteren.

Met BOVAG drie keer verdienen aan één fiets

Er zijn drie producten in de markt gezet, waarmee u als BOVAG-lid minimaal drie keer kunt verdienen aan dezelfde fiets én uw BOVAG-contributie dubbel en dwars kunt terugverdienen. Het gaat om:
  • BOVAG Leasefiets: ‘verkoop’ een nieuwe fiets via BOVAG Leasefiets, waarbij de klant gegarandeerd drie jaar lang terugkomt voor onderhoud en reparatie. Met BOVAG Leasefiets krijgt u er dus veel vaste klanten bij; klanten voor de winkel én voor de werkplaats. Meer informatie: mijn.bovag.nl/leasefiets.
  • BOVAG Fietsaccurevisie: is de huidige accu aan vervanging toe? Of neemt u de ‘oude’ leasefiets na drie jaar over? Laat dan de accu reviseren via BOVAG Fietsaccurevisie. Meer informatie: mijn.bovag.nl/fietsaccurevisie.
  • ViaBOVAG.nl: is de ‘oude’ leasefiets inclusief de accu weer als nieuw? Bied hem dan aan op viabovag.nl/fiets, het snelstgroeiende occasionportal van de branche waar u het maximale uit een fiets haalt. Meer informatie: mijn.bovag.nl/viabovag.Roy-Augustijn-(1).jpeg
Roy komt binnenkort graag langs om te kijken hoe u met uw fietsbedrijf hierop kunt aanhaken en financieel kunt profiteren van deze producten. BOVAG weet dat het hectische tijden zijn voor fietsbedrijven, daarom maken wij het op deze manier graag zo gemakkelijk mogelijk. 

Behoefte aan een gesprek?

Wilt u dat Roy snel langskomt? Stuur dan een e-mail naar fiets@bovag.nl, dan wordt u teruggebeld voor een bezoekafspraak. Uiteraard kunt u met vragen over leasefiets, accurevisie en viaBOVAG.nl ook altijd terecht bij de vaste accountmanagers: Arthur van Engelen en Frans Bastiaansen. Klik hier voor hun contactgegevens. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring