Resultaat Bovemij basis voor steunpakket 2021

Laatste update 09 april 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG-dochter Bovemij maakte deze week bekend dat het in 2020 een positief resultaat van 48,8 miljoen euro na belastingen heeft gerealiseerd. Een groot deel van deze winst ligt in het minder hoeven uitkeren aan schade doordat er minder auto’s de weg op gingen in dat jaar. Een goed beleggingsresultaat en nieuwe initiatieven zorgden voor de rest van deze positieve cijfers. Het resultaat maakt het voor Bovemij mogelijk om opnieuw met een steunpakket voor zakelijke klanten te komen in 2021.

In 2020 startte Bovemij met het aanbieden van een steunpakket aan zakelijke klanten. Dat pakket bestond toen uit: juridische bijstand, hulp bij liquiditeitsproblemen, gratis Mobi-ID en gratis viaBOVAG.nl., korting op de jaarpremie voor de garagepolis of wagenparkverzekering en een hulppakket speciaal voor verhuurbedrijven. 

BOVAG complimenteert Bovemij met dit resultaat en is bovenal content dat Bovemij een deel van dit resultaat laat terugvloeien in een steunpakket voor de klanten van Bovemij, zijnde de leden van BOVAG. Daarnaast zullen Bovemij en BOVAG verder investeren en samenwerken in de onlinestrategie om BOVAG-leden ook daarmee te helpen.

Bekijk hier het jaarverslag van Bovemij
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring