Maak kennis met BOVAG Fietsaccurevisie en krijg 10% korting

Laatste update 22 april 2021 Leestijd: 2 min

Met accurevisie kunt u gebruikte e-bike-accu’s een tweede leven geven. Bovendien kunt u deze accu's met twee jaar garantie aanbieden aan uw klanten, onder de naam BOVAG Fietsaccurevisie. BOVAG heeft daarvoor een aandeel genomen in het specialiseerde accurevisiebedrijf Heskon. Tot eind augustus krijgt u tien procent kennismakingskorting. Probeer het dus snel! 

Als u accurevisie wilt aanbieden aan uw klanten, kunt u op bovagfietsaccurevisie.nl een account aanmaken en daar uw bestelling plaatsen. Deze site is uitsluitend bedoeld voor ondernemers. 

Tweede leven voor gebruikte e-bike   

Vrijwel elk type accu is geschikt voor BOVAG Fietsaccurevisie. Dat is belangrijk nu de e-bike definitief is doorgebroken en het aantal gebruikte e-bikes fors groeit. Als de accucapaciteit is teruggelopen tot onacceptabel niveau, blijkt investeren in een compleet nieuwe accu voor consumenten vaak een drempel. De oplossing ligt in het reviseren van de accu, wat een stuk betaalbaarder is. Daarnaast biedt BOVAG Fietsaccurevisie de BOVAG-ondernemers de mogelijkheid om ingeruilde e-bikes te voorzien van een gereviseerde accu, waarna deze fiets aan een lang tweede leven kan beginnen bij een nieuwe eigenaar. In beide gevallen geeft BOVAG Fietsaccurevisie twee jaar garantie op de gereviseerde accu.

Hoe werkt revisie?

Als uit de eerste test bij Heskon blijkt dat de slechte accuprestaties te wijten zijn aan slijtage van de energiecellen, haalt een technicus alle energiecellen uit de behuizing en vervangt die door kwaliteitsenergiecellen van Samsung of Panasonic. De behuizing en meestal ook de elektronica (het Battery Management System) van de fietsaccu worden hergebruikt. Bij een aantal accu’s wordt standaard ook het elektronische gedeelte van de accu vervangen. Tijdens de eindtest worden capaciteit van de accu en de veiligheid en functionaliteit van het BMS gecontroleerd. Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/fietsaccurevisie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring