[Sneak preview] Speciaal programma voor BOVAG-verhuurders tijdens Week van de Veiligheid

Laatste update 01 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Het onderwerp Criminaliteit en Veiligheid krijgt in oktober landelijke aandacht tijdens de Week van de Veiligheid. Ook voor BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven is dit natuurlijk een belangrijk thema, daarom haken we aan bij deze week en organiseren we van 5 t/m 9 oktober elke dag iets bijzonders. Noteer de week dus alvast in uw agenda. Hieronder krijgt u alvast een sneak preview. 

Maandag 5 oktober: 

  • Filmpje: BOVAG-voorzitter Han ten Broeke en afdelingsvoorzitter Henk van den Helder openen de Week van de Veiligheid met een bezoek aan verhuurbedrijf Huurmij in Leiderdorp.

Dinsdag 6 oktober: 

  • Aandacht voor de basistraining ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’.

Woensdag 7 oktober: 

  • De nieuwe vervolgtraining ‘De-escaleren kun je leren’ in de schijnwerpers.  

Donderdag 8 oktober: 

  • Filmpje: op stap met de Politie in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder, waar jarenlang veel criminaliteit de ruimte had. Hoe is het gemeenten, Politie, ondernemers en BOVAG gelukt dit gebied gezonder te maken? En hoe herken je een door criminelen geprepareerde auto? 

Vrijdag 9 oktober

  • Waarschuwingssysteem Elena in het zonnetje én de lancering van de uitrol naar autobedrijven. 

Meer informatie 

Lees meer over het BOVAG-programma én het landelijke programma op mijn.bovag.nl/weekvandeveiligheid. Vanwege corona vinden de activiteiten online plaats. Anders dan anders, maar we hopen natuurlijk dat u meedoet. Wees er ook (virtueel) bij! We houden u op de hoogte van de activiteiten via de BOVAG-nieuwsbrief. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring