Komende weken vijf webinars over de klantreis, online sales en marketing

Laatste update 29 september 2020 Leestijd: 3 min

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaan fysieke bijeenkomsten de komende weken helaas niet door, maar niet getreurd: er zijn vijf webinars die u kunt volgen. Op woensdag 30 september kunt u de kennissessie van Denk vooruit. Denk digitaal. online volgen, waarin auteur Sonja Stalfoort u aansprekende praktijkcases en tips geeft rondom het thema ‘de klantreis’. Daarnaast houdt Google in oktober maar liefst vier webinars speciaal voor BOVAG-leden, over videomarketing, Google Mijn Bedrijf, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadverteren (SEA). Deelnemen aan deze webinars is kosteloos. 

30 september: webinar Denk vooruit. Denk digitaal. over de klantreis

Hoe ziet de klantreis in uw bedrijf eruit en hoe kunt u die verbeteren? Sonja Stalfoort, auteur van het Top 10 managementboek ‘De Klant Energieke organisatie’, neemt deelnemers mee in verschillende praktijkcases rondom het onderwerp 'de klantreis'. Naast voorbeelden uit de praktijk, geeft Stalfoort ook praktische tips waar deelnemers direct mee aan de slag kunnen. De methode die zij beschrijft, heeft niet alleen oog voor de klant maar ook voor de medewerker. Eén van de centrale vragen is: ‘Hoe ontwikkel je een klantreis waar klanten én medewerkers energie van krijgen en een bedrijf toekomstbestendig mee kan ondernemen?’ De livestream start om 19.30 uur en duurt naar verwachting tot 21.15 uur.

Meld u aan voor het webinar op 30 september

Google-webinars voor BOVAG-leden

Google biedt samen met BOVAG vier webinars aan in oktober, speciaal voor BOVAG-leden. In sessies van een uur geeft een expert u praktische informatie en handige tips. Ook is er ruimte om tijdens het webinar vragen te stellen. 

Woensdag 7 oktober 2020

Dinsdag 13 oktober 2020           

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring