BOVAG bereikt miljoenenpubliek met weggeefactie huurauto’s 

Laatste update 29 september 2020 Leestijd: 3 min

Zeven luisteraars van radiozender 100% NL genoten deze zomer een week lang van een gratis huurauto naar keuze, aangeboden door een BOVAG-verhuurbedrijf. De huurauto werd gepromoot als de ideale oplossing voor de vakantieperiode, en was onderdeel van de BOVAG-campagne ‘Wat kan er wel? Kijk op BOVAG.nl’. 1,3 miljoen luisteraars van 100% NL hoorden deze boodschap. 

100% NL-presentator Barry Paf gaf in juli een week lang elke dag in zijn populaire ochtendshow (en via social media) een voucher weg voor een week lang autohuur naar keuze bij een BOVAG-lid. Het enige wat de luisteraars moesten doen, was zich aanmelden bij het radiostation met een klinkende motivatie. Via de Facebook- en Instagram-pagina’s van 100% NL werden ook nog eens twee vouchers beschikbaar gesteld. Deze vouchers konden door de winnaars worden ingeruild voor een huurauto naar keuze en de BOVAG-bedrijven hebben deze vouchers op hun beurt gedeclareerd bij BOVAG. De BOVAG-actie werd onder de noemer van ‘100% NL Routeplanner’ gehouden op radiozender 100% NL.  

Groot bereik

De radiocampagne heeft met bijna 250 BOVAG-spotjes zo’n 1,3 miljoen luisteraars bereikt, die elk gemiddeld 7,5 keer de boodschap van de BOVAG-verhuurbedrijven hebben gehoord. De berichten van 100% NL op Facebook hebben een gemiddeld bereik van 48.000 en die op Instagram 20.000. 

Publiekscampagne

De consumentenactie was onderdeel van de publiekscampagne ‘Wat kan er wel? Kijk op BOVAG.nl’, die bedoeld is om de business van BOVAG-leden (verder) aan te jagen. Dat deed BOVAG afgelopen zomer door consumenten te laten zien dat er – ondanks de coronabeperkingen – veilige en inspirerende mogelijkheden zijn om deze zomer in eigen land door te brengen of naar het buitenland op vakantie te gaan. De boodschap was: of je nu met je eigen auto, een huurauto, de motor, fiets, caravan of camper op pad gaat, kies voor de betrouwbaarheid en het vakmanschap van de BOVAG-bedrijven.

Foto-impressie van de winnaars:
Winnaar-BOVAG-Saskia-Westerbeek-Camperverhuur-Salland.jpg

IMG_0460.jpg


IMG_20200730_082659.jpg

IMG_20200829_144151.jpg

foto-bovag-prijsuitreiking-kopie-(2).jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring