Volg gratis webinars op 7 en 13 oktober over videomarketing, Google Mijn Bedrijf, SEO en SEA

Laatste update 02 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaan fysieke bijeenkomsten op dit moment niet door, maar niet getreurd: er zijn vier gratis webinars die u de komende weken geheel ‘coronaproof’ kunt volgen. BOVAG organiseert met Google weer vier korte webinars, die u helpen uw online zichtbaarheid te vergroten. Hoe start u bijvoorbeeld met videomarketing? Hoe richt u Google Mijn Bedrijf optimaal in? Hoe wordt u online beter vindbaar met zoekmachineoptimalisatie (SEO) of bereikt u potentiële klanten met zoekmachineadverteren (SEA)?

De webinars worden door Google zelf gegeven en zijn speciaal gericht op de mobiliteitsbranche. De vier webinars zijn los van elkaar te volgen en deelnemen daaraan is kosteloos. Ook is er ruimte om tijdens het webinar vragen te stellen. Een mooie kans, laat deze dus niet lopen!

Klik op de onderstaande links voor meer informatie en om u aan te melden.

Woensdag 7 oktober 2020

Dinsdag 13 oktober 2020           

Terugkijken: webinar over de klantreis

Benieuwd hoe de klantreis in uw bedrijf eruit ziet en hoe u die kunt verbeteren? Kijk dan het webinar van Denk vooruit. Denk digitaal. over de klantreis terug! Sonja Stalfoort, auteur van het Top 10 managementboek ‘De Klant Energieke organisatie’, neemt deelnemers mee in verschillende praktijkcases rondom het onderwerp 'de klantreis'. Naast voorbeelden uit de praktijk, geeft Stalfoort ook praktische tips waarmee u direct mee aan de slag kunt.

Bekijk het webinar over de klantreis

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring