Ervaart u knelpunten bij de import of export? Vul dan uiterlijk 11 oktober de enquête in

Laatste update 08 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Importeert of exporteert u voertuigen of heeft u dat in het verleden gedaan? Dan hebben we u mogelijk onlangs per e-mail gevraagd om een enquête in te vullen over internationale autohandel. Heeft u die nog niet ingevuld, dan vragen we u dat alsnog te doen. Uw inbreng is in uw eigen belang. Doel van het onderzoek is namelijk om knelpunten die u ervaart in de import en export in kaart te brengen, zodat we ze in Den Haag kunnen agenderen en aanpakken.

BOVAG spant zich voortdurend in om fiscale en procedurele obstakels bij de import en export op de politieke agenda te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de lobby tegen de BTW over BPM. Zo’n actie heeft meer kans van slagen als we precies weten welke knelpunten u ervaart en opgelost wilt hebben. En wordt sneller serieus genomen als we kunnen laten zien dat de internationale autohandel van groot belang is voor de Nederlandse economie. Om die reden doet BOVAG in samenwerking met Ecorys onderzoek naar de meerwaarde van de internationale autohandel en naar de knelpunten die leden daarbij ervaren.

Onlangs heeft u hierover van ons een bericht gekregen, met het verzoek om een enquête in te vullen. Ervaart u knelpunten tijdens de import- of exportprocedure? Of heeft u die in het verleden gehad? Vul dan de vragenlijst in, óók als u momenteel geen voertuigen meer importeert of exporteert. Deelname kost (afhankelijk van uw bedrijfsactiviteit) tussen de 2 tot 15 minuten. U heeft tot 11 oktober de tijd. Alvast hartelijk dank!

Heeft u de e-mail met de link naar de enquête niet ontvangen? Heeft u er een vraag over of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring