De WinterWasWeken staan weer voor de deur: doet u ook mee?

Laatste update 15 oktober 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert in januari 2021 weer de WinterWasWeken, de actie waarbij het belang van auto’s wassen in de winter bij de consument onder de aandacht wordt gebracht. Klanten maken bij elke was- of poetsbeurt kans op mooie prijzen, waaronder een auto, motor of fiets ter waarde van € 10.000, uit te kiezen op viaBOVAG.nl. De inschrijving voor de WinterWasWeken is geopend, doe ook mee!  

Elke betalende klant ontvangt bij een was- of poetsbeurt tijdens de WinterWasWeken een kanskaart met een unieke code. Wanneer de klant deze code op de speciale actiesite winterwasweken.nl registreert, maakt hij kans op fantastische prijzen. Naast de hoofdprijs zijn er nog ruim zeventig andere prijzen zoals weekendjes weg, navigatiesystemen en gadgets. Naast het vastgestelde prijzenpakket is het ook mogelijk om zelf prijzen aan uw klanten beschikbaar te stellen. 

Landelijke reclamecampagne

BOVAG ondersteunt de actie met publiciteit en een landelijke reclamecampagne. Voorafgaand aan de WinterWasWeken ontvangt u een toolkit met promotiematerialen, waarmee u kunt promoten dat u deelneemt. Denk aan een voorbeeld-persbericht, poster en banners. Daarmee wordt het bereik van de actie nog groter. 

Enthousiast? Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/winterwasweken en meld u zo snel mogelijk aan! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring