Autobedrijf Mazier wint deze week hoofdprijs Auto’s de Baas Team Challenge

Laatste update 23 oktober 2020 Leestijd: 3 min

Het team van Autobedrijf Mazier uit Ermelo heeft met de Auto’s de Baas Team Challenge een racedag op Zandvoort gewonnen, bij Bleekemolen Racing Experience. Zij ontvingen deze hoofdprijs vandaag van Hans Joosten (BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) en Jeroen van de Braak (RAI Aftermarket). Ook zo’n mooie prijs winnen? Doe dan mee met de Auto’s de Baas Team Challenge. Uw team heeft nog twee kansen om mooie prijzen te winnen! 

Het initiatief om deel te nemen aan de Auto’s de Baas Team Challenge kwam bij dochter Nathalie vandaan, die ook bij Autobedrijf Mazier werkt. Nathalie onderzocht hoe ze bij Autobedrijf Mazier zo duurzaam mogelijk kunnen werken en merkte dat het daarvoor belangrijk is om de juiste technische informatie te hebben. Auto’s de Baas, waarover Nathalie las in de BOVAG-nieuwsbrief, sloot hier goed bij aan. Want: het is belangrijk om met de toekomst bezig te zijn. 

Het team van Autobedrijf Mazier nam vandaag trots de prijs in ontvangst: “Deelnemen aan de Auto’s de Baas Team Challenge kostte maar een paar minuten. We zijn blij dat we het met hele team kunnen gaan rijden in mooie Lamborghini’s en Porsches!”


De winnende foto van Autobedrijf Mazier

Nog meer prijswinnaars

De tweede prijs werd in de wacht gesleept door Autobedrijf Versteeg uit Uddel. Het hele team mag gaan genieten van een geheel verzorgde barbecue. Het team van Autobedrijf Karel Hol uit Gemert won de derde prijs. Zij worden uitgedaagd zich uit een escaperoom te bevrijden. Deze prijs is ter beschikking gesteld door OOMT. Een aantal grossiers stelde extra prijzen ter beschikking: 

  • Twee kaarten voor de Formule 1 volgend jaar op Zandvoort zijn gewonnen door Autoweerd uit Utrecht (prijs ter beschikking gesteld door Fource)
  • Karten met het hele team bij Coronel is weggelegd voor Autobedrijf Wijnne uit Hoge Enk (prijs ter beschikking gesteld door Fource)
  • De voetbaltafel is gewonnen door Florijn Mobiliteit uit Terschuur (prijs ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group)

BOVAG feliciteert alle winnaars hartelijk met hun prijzen. 

Maak ook kans op mooie prijzen, meedoen is eenvoudig 

De Auto’s de Baas Team Challenge loopt tot het eind van dit jaar. Er zijn nog twee trekkingen waarbij u kans maakt om mooie prijzen te winnen voor het hele team net zoals de autobedrijven van vandaag. Meedoen aan de Auto’s de Baas Team Challenge is eenvoudig. Ga naar autosdebaas.nl, beantwoord de zeven vragen en upload een leuke teamfoto. De juiste antwoorden kunt u allemaal vinden op autosdebaas.nl door te lezen en de filmpjes te bekijken. Meedoen kost niet meer dan vijf minuten tijd. Dus ga snel aan de slag! Per bedrijf mag één inzending ingestuurd worden. Als u uw inzending heeft gestuurd, dingt u elke trekking mee naar de prijzen, tenzij u tussendoor al een prijs wint. Dus hoe sneller u mee doet, hoe meer trekkingen, hoe meer kans op mooie prijzen!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring