Al in de race voor mooie prijzen van de Auto’s de Baas Team Challenge? 

Laatste update 02 oktober 2020 Leestijd: 3 min

De Team Challenge van Auto’s de Baas is van start gegaan. Acht weken lang maakt u met uw team kans op mooie prijzen en vergroot u tegelijkertijd de kennis van Auto’s de Baas. De challenge duurt acht weken en nu instappen betekent meer kans op prijzen. Kijk snel op autosdebaas.nl en doe ook mee. 

Win een dag racen op Zandvoort of een volledig verzorgde BBQ voor het hele team. Hoe? Simpel. Ga naar autosdebaas.nl, beantwoord 7 vragen en upload een teamfoto. De juiste antwoorden zijn allemaal te vinden op deze site door te lezen en de filmpjes te bekijken. Dus ga snel aan de slag!  

Over Auto’s de Baas 

Sleutelen aan moderne auto’s wordt door steeds meer autobedrijven als een probleem ervaren. Uit recent onderzoek blijkt dat er nog veel onbekend is. Maar er kan veel meer dan ondernemers en technici denken. Er is volop hulp en advies beschikbaar en dat is allemaal te vinden op autosdebaas.nl. Doe mee aan de Team Challenge van Auto’s de Baas en leer tegelijkertijd de weg kennen naar toegang tot Original Equipment-data (OE data). 

Bent u merkonafhankelijk autobedrijf heeft, een schadeherstelbedrijf of een merkdealer die aan een vreemd merk wil sleutelen: bij de huidige generatie auto’s heeft u toegang nodig tot de nieuwste technische informatie, voertuigdata en software-updates. Dankzij wet- en regelgeving moeten fabrikanten die ook beschikbaar stellen. Het ontbreekt nu echter nog vaak aan het besef dat dat kan. En hoe moet je er vervolgens mee beginnen? 

Spraakverwarring 

Daarnaast bestaat er de nodige spraakverwarring op dit gebied. Pass Thru, digitale service boekjes, kalibreren, inleren en remote diagnose: het loopt allemaal door elkaar. Daarom hebben BOVAG, de grossiers Alliance Automotive, Fource en GroupAuto, (verenigd in RAI Aftermarket), de opleiders AutoNiveau  en GMTO, en de vakmedia Aftersales Magazine, AMTen Automotive op initiatief van BOVAG de handen ineengeslagen. Het initiatief ‘Auto’s de Baas’ moet een eind maken aan de spraakverwarring, bedrijven op weg helpen en laten zien welke opties er zijn om met de juiste training, ondersteuning en apparatuur moderne auto's de baas te blijven. Stichting OOMT ondersteunt Auto’s de Baas waar het gaat om het bredere perspectief om werkgevers en medewerkers bewust te maken van toekomstige ontwikkelingen.  

Auto’s de Baas helpt om uit te zoeken welke oplossing voor toegang tot technische data het beste bij een bepaald bedrijf past, waar die oplossing te vinden is en hoe je die kunt invoeren. Ook geeft de site tips voor slimme samenwerking. Je hoeft immers niet alles zelf te kunnen of zelf te doen. De website wordt de komende tijd verder uitgebouwd met relevante inhoud, onder meer afkomstig van branchespecialisten, opleiders en vakmedia. 

Lees meer over de challenge:



Direct naar Auto's de Baas
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring