Kijk de ALV BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven terug: twee nieuwe bestuurders en stemming over marketingbijdrage

Laatste update 19 november 2020 Leestijd: 2 min

Heeft u de online ALV van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven op 12 november gemist? Geen nood, u kunt deze online terugkijken. Tijdens de ALV hebben de aanwezige leden twee nieuwe bestuurders benoemd: Wim van der Aa (Carwash Uden) en Harry Bartelds (Autoverzorging Nederland in Sneek). Ook is er gestemd over de marketingbijdrage voor de WinterWasWeken in 2022.

Het afdelingsbestuur heeft twee nieuwe bestuursleden. Wim van der Aa van Carwash Uden vervangt Frank Vekemans, wiens termijn is afgelopen. Harry Bartelds van Autoverzorging Nederland gaat de poetsbedrijven binnen het bestuur vertegenwoordigen, en vervangt Suzanne Wolffenbuttel. De afdeling feliciteert beide heren met hun benoeming en bedankt Frank Vekemans van Washin7 met zijn jarenlange inzet voor het bestuur. Vekemans blijft betrokken bij het bestuur van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven als adviseur. 

De nieuwe bestuursleden stellen zich voor in de volgende filmpjes:

Harry Bartelds (Autoverzorging Nederland):

Wim van der Aa (Carwash Uden):

Stemming over marketingbijdrage

Tijdens de ALV heeft het bestuur de leden gevraagd om akkoord te gaan met een jaarlijkse, marketingbijdrage, expliciet voor de WinterWasWeken 2022. Hiermee zouden autowas- en poetsbedrijven automatisch meedoen met de actie en kan de jaarlijkse bijdrage verlaagd worden. Tijdens de stemming kwam naar voren dat de meerderheid van de leden vóór de bijdrage is, maar er werd er niet unaniem voor gestemd. Daarom heroverweegt het bestuur de marketingbijdrage en neemt zij later een beslissing. 

Aanmelden voor de WinterWasWeken 2021 kan nog steeds, kijk hiervoor op mijn.bovag.nl/winterwasweken

Bekijk de ALV terug (hiervoor is het nodig om in te loggen)

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring