Regiobijeenkomsten BOVAG Autobedrijven verplaatst wegens corona-epidemie 

Laatste update 11 maart 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft besloten de negen regiobijeenkomsten uit te stellen, die de komende weken voor BOVAG-autobedrijven op stapel stonden. Waarschijnlijk worden ze allemaal verschoven naar het najaar. 

Gerard ten Buuren, voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven: “We vinden dit natuurlijk een heel vervelend besluit, maar tegelijkertijd vinden we dat we geen keuze hebben. We willen onze leden niet blootstellen aan het risico van besmetting met het coronavirus. Daar komt bij dat diverse partners van de bijeenkomsten BOVAG al hadden laten weten geen acte de présence te kunnen geven, om dezelfde reden. In Brabant, waar twee van de negen bijeenkomsten gepland stonden, worden bovendien allerlei evenementen zoals concerten, festivals en sportwedstrijden afgelast. En ook in andere regio’s neemt het aantal besmettingen toe. Dan past het niet om met honderden ondernemers bijeen te komen. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Ik hoop in het najaar alsnog heel veel leden te zien en te spreken.”  

Nieuwe data 

Zo spoedig mogelijk zullen we u informeren over nieuwe data voor de regiobijeenkomsten. We mikken nu op najaar 2020. Heeft u vragen over de verplaatsing, neem dan contact op met autobedrijf@bovag.nl of met uw accountadviseur. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring