Dertig jonge kampeerondernemers praten met BOVAG over toekomst van de branche 

Laatste update 05 maart 2020 Leestijd: 2 min

Dertig jonge ondernemers en medewerkers van caravan- en camperbedrijven kwamen op maandag 2 maart samen in het BOVAG-café om met elkaar te praten over de toekomst van de sector. BOVAG organiseerde deze sessie om met deze young professionals in gesprek te gaan over hun verwachtingen van ontwikkelingen in de kampeerbranche en hoe BOVAG ze daarin kan ondersteunen. 

Er komen steeds meer jonge mensen bij caravan- en camperbedrijven werken, onder meer omdat veel bedrijven familiebedrijven zijn. Dat bleek nog eens extra tijdens de sessie. Omdat BOVAG de ideeën en opvattingen van de jongere generatie wilde horen en het ook belangrijk vindt dat deze nieuwe generatie zich thuis voelt bij BOVAG, heeft de afdeling deze bijeenkomst georganiseerd. 

Branchemanager Maarten Mastop kijkt terug op een succesvolle avond. “We hebben verschillende interessante inzichten opgedaan, over thema’s zoals digitale transitie, veranderende mobiliteit en verduurzaming. Daarnaast konden de ondernemers ook met elkaar kennismaken in een informele setting in het BOVAG-café, onder genot van een drankje en pizza. Een nuttige sessie die zeker een vervolg gaat krijgen.” 

Aanmelden

Een volgende keer ook aanschuiven? Aanmelden kan via Maarten Mastop, via maartenmastop@bovag.nl.   

Sessie-jonge-CCB-ondernemers-web.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring