Coronamonitor: BOVAG heeft uw input hard nodig voor lobby goede steunmaatregelen

Laatste update 18 maart 2020 Leestijd: 2 min

Om te inventariseren wat precies de impact van corona is op de diverse BOVAG-bedrijven, is vandaag de eerste BOVAG Coronamonitor naar alle leden uitgestuurd. Deze ledenpeiling wordt de komende periode wekelijks naar iedereen verstuurd en bestaat uit tien korte vragen. De BOVAG Coronamonitor is bedoeld om doorlopend informatie bij u op te halen als input voor onze lobby voor goede steunmaatregelen. Maatregelen om uw bedrijf en onze branche hier doorheen te helpen. Uw input is dus erg belangrijk voor BOVAG. Vul de monitor daarom vandaag nog in!

In de monitor stelt BOVAG u vragen over op welke gebieden corona impact heeft op uw bedrijf, met hoeveel geschat omzetverlies u te maken heeft, hoe het ervoor staat met uw personeel en of u extra kredietruimte nodig heeft.

De BOVAG Coronamonitor wordt de komende periode wekelijks uitgestuurd om zo te impact te blijven meten en monitoren. De resultaten worden allereerst gebruikt in de BOVAG-lobby, om op landelijk niveau te komen tot een set van goede steunmaatregelen. Ook geeft de peiling input voor de actieagenda van BOVAG zelf, zowel algemeen als voor de verschillende afdelingen.  

De link naar het onderzoek heeft u 18 maart in uw mailbox ontvangen. Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen? U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw. Alvast bedankt voor uw medewerking! 

Meer over corona

Op mijn.bovag.nl/corona publiceert BOVAG doorlopend nieuws rond corona en wordt informatie gedeeld die relevant is voor u als werkgever en ondernemer in de mobiliteitssector. BOVAG volgt de actualiteiten op de voet en vult de berichtgeving hierover voortdurend in dit dossier aan.  
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring