Regiobijeenkomsten voor autobedrijven hervat: meld u nu aan!

Laatste update 16 juli 2020 Leestijd: 3 min

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven heeft door corona zijn jaarplan moeten herzien. Het BOVAG Jaarcongres en de Verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar gaan dit jaar niet door. Daarvoor in de plaats organiseert BOVAG negen regiobijeenkomsten verspreid over heel Nederland. Want in deze tijd komen wij het liefst in een klein gezelschap naar u toe met praktische hulp.

“Wat in het vat zit, verzuurt niet.” Met die laatste woorden moest BOVAG alle negen bijeenkomsten in maart en april annuleren in verband met het coronavirus. ‘Het vat’ zit nog steeds vol onderwerpen en nieuws om met u over te praten. In september en oktober is BOVAG daarom alsnog bij u in de buurt. 

Data, OTA en veel meer

De onderwerpen die aan bod komen zijn voor het overgrote deel hetzelfde gebleven. Zo lanceert BOVAG de online plek waar u alles vindt over toegang tot originele fabrikantendata. Vertellen we wat ‘Over the Air/OTA’ nou eigenlijk precies inhoudt, hebben we RDW-nieuws over de ontwikkelingen rondom recalls en apk, leggen we uit wat de nieuwe regels rond arbeidscontracten en ontslag voor u betekenen en hoort u nog veel meer interessante nieuwtjes en weetjes. Uiteraard speelt ondernemen in tijden van en na corona ook een grote rol. De avond wordt muzikaal afgesloten door radio-dj Gerard Ekdom.

Kies de bijeenkomst die u schikt

De regiobijeenkomsten vinden plaats door het hele land. Kies de plaats of datum die u het beste uitkomt. Bij de organisatie van de regiobijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de 1,5 meter en andere hygiënevoorschriften. Alle informatie over de regiobijeenkomsten en corona is hier te lezen. Bekijk hieronder de data en schrijf u in.

  • Donderdag 3 september, Van der Valk Hotel, Eindhoven
  • Dinsdag 8 september, Van der Valk Hotel, Heerlen
  • Donderdag 10 september, Van der Valk Hotel (regio Amsterdam, Oostzaan)
  • Dinsdag 15 september, Van der Valk Hotel, Zwolle
  • Woensdag 16 september, Van der Valk Hotel (regio Arnhem), Duiven
  • Donderdag 24 september, Van der Valk Hotel (regio Den Haag), Nootdorp
  • Maandag 28 september, Van der Valk Hotel (regio Groningen), Eelderwolde
  • Donderdag 1 oktober, De Raayberg, Bergen op Zoom
  • Dinsdag 13 oktober, BOVAGhuis, Bunnik

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring