WinterWasWeken: al 27.000 kanskaarten verzilverd

Laatste update 16 januari 2020 Leestijd: 2 min

In de eerste twaalf dagen van de BOVAG WinterWasWeken hebben bijna 27.000 consumenten al hun wincode online ingevoerd. Vorig jaar bedroeg de totale respons voor de gehele campagneperiode ruim 38.000. Tot en met 10 februari kunnen klanten hun kanskaart verzilveren.

Naar verwachting zullen gedurende de hele maand januari zo’n 430.000 kanskaarten worden uitgereikt door de ruim 80 deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven. Bij elke was- of poetsbeurt ontvangt de klant zo’n kaart en met de unieke code kunnen online maar liefst drie cadeaus worden geïnd: een gratis krantenabonnement, een gratis tweede kaartje voor een dagje uit en een reisvoucher van 50 euro bij Tjingo. Daarnaast maakt men kans op een van de 70 prijzen - variërend van dakkoffers tot stedentrips - en de hoofdprijs is een cheque van 10.000 euro voor een auto naar keuze op BOVAG’s eigen occasionsite viaBOVAG.nl.

Aantrekkingskracht

Erik Stern, branchemanager BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: "In de eerste twaalf dagen hebben we al bijna 70 procent gerealiseerd van de totale respons van vorig jaar. De weersomstandigheden werken mee, maar het is ook wel duidelijk dat het prijzenpakket en de cadeaus een grote aantrekkingskracht uitoefenen. De actie zit erg goed in elkaar, al zeg ik het zelf. We zien ook dat de deelnemende bedrijven zelf heel actief ermee zijn en sommigen bieden zelfs een extra eigen prijzenpot aan."

Deze week zijn ook de eerste twee weekprijzen uitgereikt. Deze prijzen zijn gewonnen door de klanten van Effe wassen (stedentrip voor twee personen) en BOB Autowas in Berkel en Rodenrijs (bungalowvakantie bij Center Parcs). 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring