Wat is uw ultieme, favoriete autolied?

Laatste update 11 maart 2020 Leestijd: 2 min

Gerard Ekdom presenteert de BOVAG Auto Top 90 tijdens de regiobijeenkomsten voor autobedrijven. Deze lijst stelt ú samen door met andere BOVAG-leden te stemmen op uw favoriete autolied. Heeft u al gestemd? En komt u luisteren naar de uiteindelijke Top 5 op een van de regiobijeenkomsten?

Stemmen op uw BOVAG Auto Top 90 kan door hieronder op de button te klikken.
Stembutton-AutoTop90-Logo-met-stem-uw-2.jpg

Gerard Ekdom heeft hierover nog een boodschap voor u. Heeft u deze al gezien in de Facebook groep van BOVAG-autobedrijven? Wanneer u nog geen lid bent van deze groep, is het nu misschien een mooi moment om dat aan te vragen. Het is een besloten groep voor BOVAG-ondernemers en medewerkers om onderling met elkaar te kunnen discussiëren.

Aanmelden regiobijeenkomsten

BOVAG heeft besloten de negen regiobijeenkomsten uit te stellen, die de komende weken voor BOVAG-autobedrijven op stapel stonden. Waarschijnlijk worden ze allemaal verschoven naar het najaar. 

De regiobijeenkomsten voor autobedrijven vinden plaats in maart en april op negen locaties door heel Nederland. Onderwerpen die tijdens deze bijeenkomsten aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: toegang tot originele fabrikantendata, Over the Air (OTA), impact van elektrisch vervoer op techniek en bedrijfsvoering en veranderingen rondom recalls en apk. Een volledig overzicht van het programma, de data en locaties kunt u hier bekijken.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring