Regiobijeenkomsten (verplaatst): toegang tot fabrikanteninformatie

Laatste update 11 maart 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft besloten de negen regiobijeenkomsten uit te stellen, die de komende weken voor BOVAG-autobedrijven op stapel stonden. Waarschijnlijk worden ze allemaal verschoven naar het najaar.

Op negen locaties door heel Nederland vinden in maart en april de BOVAG regiobijeenkomsten voor autobedrijven plaats. Een van de onderwerpen die daar aan bod komen, is toegang tot originele fabrikantendata. Voor veel autobedrijven ingewikkelde materie maar noodzakelijk om ook in de toekomst reparatie en onderhoud aan moderne auto’s te kunnen blijven doen. BOVAG helpt hierbij.

Voor reparatie en onderhoud van moderne auto’s heeft een autobedrijf toegang nodig tot data van de fabrikant van het automerk. BOVAG brengt in een unieke samenwerking met grossiers, opleiders, OOMT en andere partners uit de automotive branche belangrijke informatie bij elkaar op een nieuwe plek binnen mijnBOVAG. Ruim een jaar werkten zij samen met als resultaat een bewustwordingscampagne en online omgeving waar u alles vindt over fabrikantendata: van de betekenis van begrippen, tot welke opties u als ondernemer hebt, met voor- en nadelen. Maar ook, hoe uw collega’s het aanpakken en welke tips zij hebben. Of simpelweg een stappenplan met links als u zelf aan de slag wilt gaan. Tijdens de regiobijeenkomsten laten we u deze website zien en wat er nog meer op de planning staat.

Andere onderwerpen op de regiobijeenkomsten zijn: de komst van elektrisch vervoer, Over The Air, Wet Arbeidsmarkt in Balans, nieuws rondom RDW en we maken onder leiding van Gerard Ekdom de BOVAG Auto Top 90. Klik op onderstaande button voor meer informatie, data en inschrijven:

Meer informatie en inschrijven

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring