Enquête Verhuur in Cijfers: vul ‘m in! 

Laatste update 17 december 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG haalt ook dit jaar weer cijfers op die inzicht geven in de verhuur- en deelautobranche. Deze informatie is essentieel voor de gesprekken van BOVAG met de overheid over (steun)maatregelen en is ook heel belangrijk in de lobby rondom het verzekeringsdossier. Uw input hiervoor is erg belangrijk. Want hoe meer leden de enquête invullen, des te vollediger het beeld van de branche. Neem dus een paar minuten tijd om de enquête in te vullen, dit kan uiterlijk 31 december. 

De enquête bevat dezelfde vragen als de vragenlijst van 2019. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kan BOVAG een goede vergelijking maken en kijken naar ontwikkelingen en trends. Aanvullend krijgt u een aantal verdiepende vragen over verzekeren. Dit is naar aanleiding van het onderzoek over de verzekerbaarheid van het wagenpark. Deze informatie is van grote meerwaarde voor de gesprekken met de individuele verzekeraars en het Verbond van Verzekeraars om tot verbeteringen te komen in dit dossier. 

Invullen kan uiterlijk 31 december

Invullen kost slechts enkele minuten van uw tijd. De antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt en de uitkomsten zijn niet te herleiden naar u persoonlijk en/of uw bedrijf. Invullen kan tot en met 31 december. De link naar de vragenlijst heeft u maandag 14 december in uw mailbox ontvangen. Ziet u de mail niet in uw inbox? Controleer dan uw spammap, of neem contact op via onderzoek@bovag.nl

Resultaten

Tijdens een online ledenbijeenkomst op woensdagochtend 20 januari 2021 staan we uitgebreid stil bij de resultaten van de enquête. De uitnodiging hiervoor ontvangt u binnenkort.

Kunnen we op uw medewerking rekenen? Alvast hartelijk dank!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring