Succesverhalen gezocht: hoeveel bespaarde u op uw energierekening? 

Laatste update 28 augustus 2020 Leestijd: 2 min

Voor een nieuw en innovatief platform voor ondernemers die energie willen besparen en een duurzaam imago willen creëren, is BOVAG op zoek naar inspirerende ondernemersverhalen. Heeft uw onafhankelijke autobedrijf de afgelopen jaren stappen gezet om te verduurzamen en heeft u tips of ervaringen? Wellicht heeft u de erkende lijsten met energiebesparende maatregelen of het Milieubeheerprogramma gebruikt? Dan horen we graag hoe u dat heeft aangepakt. Zo kunnen we andere BOVAG-leden te inspireren met uw verhaal.

Uw verhaal wordt gedeeld op het nieuwe platform waar BOVAG-leden straks gratis gebruik van kunnen maken voor de ondersteuning bij en informatie over energiebesparing. Daarnaast wordt uw verhaal gebruikt in de diverse (BOVAG-)media.
 
Een mooie manier om publiciteit te genereren voor uw onderneming, maar ook om uw duurzame imago een boost te geven bij uw klanten. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze ondernemer die maar liefst € 10.000,- aan energie op jaarbasis bespaart. 
 
Het doel van het interview is om collega-ondernemers te laten zien dat energie besparen eenvoudiger is dan wordt gedacht. Het interview neemt tussen de dertig en zestig minuten in beslag, en kan telefonisch worden afgenomen. Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar autobedrijf@bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring