Geen fysieke regiobijeenkomsten BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in september en oktober

Laatste update 11 augustus 2020 Leestijd: 2 min

De in september en oktober geplande regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven gaan helaas niet door. Met de recente corona-ontwikkelingen wil BOVAG geen enkel risico nemen. Het gaat immers om negen regiobijeenkomsten door het hele land in een relatief korte periode. Met in totaal ruim vijfhonderd te verwachten bezoekers en een groep BOVAG-medewerkers die deelneemt aan alle bijeenkomsten. 

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen (anderhalvemeterprotocollen, goede ventilatie, aangepast programma) nemen we het zekere voor het onzekere. En daarom laten we deze rondreis met regiobijeenkomsten door heel Nederland niet door gaan. Gezondheid en veiligheid staan immers voorop. Geen leuke beslissing, maar ons inziens wel de juiste.

Andere vorm

We hebben echter wel veel informatie die we met u willen delen. En we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe u allen dit bijzondere jaar met alle coronaperikelen ervaart en welke vragen er bij u zijn. Daarom zijn we nu druk bezig om een goed alternatief te vinden voor de regiobijeenkomsten. We streven ernaar dat we in oktober op die andere manier met u in contact kunnen komen. We houden u daarover op de hoogte. Heeft u vragen, neem dan contact op met autobedrijf@bovag.nl of uw accountadviseur.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring