BOVAG organiseert dit najaar weer een kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’

Laatste update 07 september 2020 Leestijd: 2 min

Een naderend pensioen, een opgezegd dealercontract, een structureel afnemend rendement, geen beschikbare opvolger, of er ‘gewoon’ geen zin meer in hebben: er zijn verschillende redenen om uw bedrijf te willen verkopen. Bij de BOVAG-kennissessie ‘Stoppen of doorgaan?’ gaan we in op alle onderdelen van het overdragen en verkoopklaar maken van uw bedrijf.

Het belangrijkste advies bij bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername of bedrijfsbeëindiging is: begin op tijd. Want het verkoopklaar maken van uw bedrijf kent de nodige fiscale, juridische en financiële aandachtspunten. Heeft u pensioen opgebouwd in uw bedrijf? Kunt u uw leverancierscontracten zomaar beëindigen? Wat is de waarde van uw bedrijf? Is uw bedrijf wat waard of is het verstandiger om uw bedrijf in delen van de hand te doen? Kan uw bedrijf onafhankelijk van u verder? Wat zijn de mogelijkheden met het onroerend goed? Heeft u een eenmanszaak, VOF of B.V.? Vragen genoeg, maar waar begint u?

Bij de kennissessie gaat de adviseur van Alfa Consultants uitgebreid in op de verschillende aspecten van bedrijfsverkoop. De transactie, financiering en fiscale aspecten.

Meld u vandaag nog aan: 

4 november 2020, City Resort Hotel in Mill > meer informatie en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring