Vakgarage Bregman: “viaBOVAG.nl kost relatief weinig en levert serieuze reacties op”

Laatste update 27 september 2019 Leestijd: 2 min

Gerard Bregman is eigenaar van Vakgarage Bregman, met twee vestigingen in Hoogeveen (verkoop) en Baflo (onderhoud). ViaBOVAG.nl kwam voor hem als geroepen, hij hoopte al langer op een website met alleen maar betrouwbare occasions. Het aantal leads via viaBOVAG.nl moest even op gang komen, maar Bregman krijgt steeds meer reacties. En die zijn serieus!

ViaBOVAG-nl-portret-Gerard-Bregman-web.jpgSinds wanneer bent u deelnemer aan viaBOVAG.nl?

“Ik ben sinds het begin vorig jaar aangehaakt. Wat mij betreft had BOVAG dat al wel eerder mogen doen: een site starten met alleen maar betrouwbare occasions. De concurrentie werd steeds prijziger. Het was echt tijd voor een goed en betrouwbaar alternatief, onder de naam van BOVAG. Dat geef namelijk vertrouwen bij de klant.”

Wat zijn uw ervaringen tot nu toe?

“Een nieuwe site moet even op gang komen, dat hoort erbij. Ik merk dat we vanaf begin dit jaar steeds meer reacties krijgen via viaBOVAG.nl. Zowel mensen die op basis van een auto op viaBOVAG.nl naar de showroom komen als mensen die online of telefonisch contact met ons opnemen. De leads die we krijgen, zijn een stuk serieuzer dan bij andere sites zoals Marktplaats. Als mensen via viaBOVAG.nl bij ons komen, zijn ze meestal echt geïnteresseerd in de auto en levert dat serieuze gesprekken op. En als ze zien dat je bedrijf netjes is en je doet ze een goed voorstel, leidt dat bijna altijd tot een aankoop.”

Wat vindt u verder van viaBOVAG.nl?

“Van mij mag er nog wel meer reclame gemaakt worden, voor nog meer naamsbekendheid. Verder ben ik tevreden, de site kost relatief weinig ten opzichte van andere portalen.”

Klik hier voor al het nieuws over viaBOVAG.nl
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring