Kom naar de roadshow Impact Elektrisch Vervoer (EV)

Laatste update 04 oktober 2019 Leestijd: 4 min

De elektrische auto is in rap tempo de benzine- en dieselauto uit het straatbeeld aan het verdringen. Over tien jaar zal naar verwachting 75% van de nieuw verkochte auto’s in Nederland elektrisch zijn. En dat heeft gevolgen voor u als ondernemer. BOVAG, OOMT en Innovam bundelen hun krachten om u te helpen bij de komst van een meer elektrisch aangedreven wagenpark. In oktober en november vinden EV-roadshows plaats waar we u bijpraten over wat de komst van elektrisch vervoer (EV) betekent voor uw sales, techniek en bedrijfsvoering.

Het is een praktische sessie op locatie bij een collega-ondernemer die al de nodige ervaring heeft met EV. Bent u erbij? Entreekosten zijn € 35,- per persoon.

Programma

 • 19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
 • 19.15 uur Welkomstwoord door BOVAG
 • 19.30 uur Ronde 1: Keuze uit Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en Impact en plan EV transitie
 • 20.05 uur Ronde 2: Keuze uit Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en Impact en plan EV transitie
 • 20.40 uur Ronde 3: Keuze uit Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en Impact en plan EV transitie
 • 21.15 uur Afsluitende borrel

Highlights uit BOVAG-onderzoek door Renate Weggemans (BOVAG)

BOVAG deed onderzoek naar het effect van de elektrisch aangedreven (bedrijfs)auto op het aftersales businessmodel. Renate Weggemans neemt u mee in de belangrijkste conclusies van dit
onderzoek.

EV&Sales door Marina van Helvoort (E-Devision)

Bij de verkoop van een e-auto komt meer kijken dan u denkt. Waar moet uw klant aan denken bij de aanschaf van een elektrische auto? Na deze sessie onder begeleiding van EV-expert Marina van Helvoort heeft u inzicht in alle facetten die betrekking hebben op het verkopen van EV en de daarbij behorende service. De opgedane kennis geeft u meer vertrouwen en zekerheid om EV te presenteren aan uw klanten.

Impact en plan EV-transitie door Ruud Beukers (EDGe Mobility/AutoNiveau)

Als eigenaar van een autobedrijf ziet u de ontwikkelingen in de markt van elektrisch rijden elkaar snel opvolgen. Het is amper bij te houden. Voor u het weet bent u niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen uw autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen. Wat betekent dit voor u, uw medewerkers en de toekomst van uw bedrijf? Welke kennis is er nodig om uw huidige, lokale en loyale klanten te behouden en te kunnen blijven adviseren en bedienen? Welke apparatuur en tools zijn er nodig in de werkplaats? En welke kennis en vaardigheden hebben uw technici morgen en overmorgen nodig? Veel vragen. Veel onzekerheden. Op deze EV-roadshow krijgt u de eerste antwoorden!

OOMT-coaches

Op de locatie zijn ook OOMT-coaches aanwezig. OOMT ondersteunt werkgevers, leidinggevenden en medewerkers om goed voorbereid de toekomst in te gaan. Zowel tijdens de workshops als bij de borrel kunt u bij hen met vragen terecht.

Datum & locaties

 • woensdag 16 oktober: Nefkens&Terwolde Groningen
 • dinsdag 22 oktober: Driessen Autogroep Eindhoven
 • dinsdag 5 november: Renses GO! Green Alkmaar
 • woensdag 6 november: AutoHaarhuis  Geesteren
 • donderdag 14 november: Beelen Mobility  Rotterdam

Deelname & kosten

Deelname aan de EV-roadshow kost € 35,- (exclusief btw) per persoon. U kunt zich inschrijven voor één van de twee locaties via de onderstaande button. Deze bijeenkomst is een praktische en bovenal leerzame avond  voor alle ondernemers die zich meer willen verdiepen in EV. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus meld u snel aan.

Klik hier om u direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring