Prinsjesdag en de gevolgen voor u; BOVAG vertelt het u live

Laatste update 13 september 2019 Leestijd: 2 min

Wat staat er in de nieuwe Autobrief? En wat gaat u als ondernemer precies merken van de afspraken uit het Klimaatakkoord? We weten het na Prinsjesdag. Speciaal voor leden die meer willen weten over de plannen, houdt BOVAG daags na Prinsjesdag een nabeschouwing. U kunt de bijeenkomst in Bunnik live bijwonen, maar de live stream kijken kan ook. Schrijf u nog snel in.

Tijdens de bijeenkomst zal dagvoorzitter en journalist Maarten Bouwhuis scherpe vragen stellen aan onder andere Remco Dijkstra, Tweede Kamerlid voor de VVD en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland over de gevolgen van de plannen voor de Nederlandse maatschappij en voor ondernemers in het bijzonder. Daarnaast zullen de BOVAG-lobbyisten toelichten hoe het lobbyproces rond de belastingplannen en het Klimaatakkoord loopt. Een mooie kans om een kijkje in de keuken van de lobby in politiek Den Haag te nemen.

Live stream

De nabeschouwing is op vrijdag 20 september vanaf 10.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. Kunt u er niet fysiek bij zijn, dan hoeft u het niet te missen want BOVAG gaat de bijeenkomst live streamen via internet. Hoe dat werkt, leest u volgende week op mijn.bovag.nl en in de nieuwsbrief.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring