Moet MKB bloeden voor lastenverlichting burger? Oordeel zelf.

Laatste update 24 september 2019 Leestijd: 2 min

Hosanna op Prinsjesdag, want er werd een stevige lastenverlichting aangekondigd voor de burger. Maar er zitten addertjes onder het gras. De rekening voor die lastenverlichting lijkt in elk geval deels bij de kleine en middelgrote ondernemers te worden neergelegd. Weten hoe dat zit en wat er aan te doen is? Lees de analyses van BOVAG en oordeel zelf. U kunt ook de nabeschouwing van 20 september terugkijken.


Artikelen en downloads

Ga hier naar de samenvatting van Prinsjesdag die BOVAG maakte met daarin relevante informatie voor zijn leden en lees de afzonderlijke artikelen.

Kijken

BOVAG hield op 20 september een nabeschouwing van Prinsjesdag die live was mee te kijken. Klik  hieronder om de nabeschouwing terug te kijken. Binnenkort volgt een samenvatting van deze bijeenkomst.

Naar Prinsjesdag - de Nabeschouwing

Tijdens de bijeenkomst heeft dagvoorzitter en journalist Maarten Bouwhuis scherpe vragen gesteld aan onder andere Remco Dijkstra, Tweede Kamerlid voor de VVD en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland over de gevolgen van de plannen voor de Nederlandse maatschappij en voor ondernemers in het bijzonder. BOVAG-lobbyisten lichtte toe hoe het lobbyproces rond de belastingplannen en het Klimaatakkoord loopt.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring