Evaluatie Branchenorm Erkend Schadeherstel: denkt u mee?

Laatste update 13 september 2019 Leestijd: 2 min

Wat moet er volgens u op de agenda komen als het gaat over de evaluatie van de huidige branchenorm voor de schadeherstelbranche? Denk mee en geef uw mening, ideeën of suggesties vóór 27 september door per mail naar: info@stbns.nl.

Voertuigen worden steeds complexer en zo ook het werk van schadeherstellers. BOVAG heeft samen met Focwa gewerkt aan een norm voor de branche om vakmanschap en de kwaliteit van het werk op hoog niveau te houden. We gaan de huidige norm evalueren en bekijken waar verbeteringen of aanpassingen nodig zijn. Niemand weet meer over kwaliteit in de branche dan de mensen die er dagelijks in werken. Daarom aan u de vraag om mee te denken.

Een klankbordgroep die bestaat uit ondernemers (lid van BOVAG en/of Focwa), opdrachtgevers, audit instanties, BOVAG en Focwa, komt op 1 oktober samen om te praten over de nieuwe norm voor de schadeherstelbranche. Doel van het overleg is om de norm aan te scherpen om hem beter te laten aansluiten bij de huidige realiteit en te zorgen dat we kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Daar kunnen wij uw praktijkervaring goed bij gebruiken. Uw mening en input is de basis van het overleg.

Wat is naar uw mening veranderd in de schadeherstelbranche en zou moeten worden opgenomen in de nieuwe branchenorm voor Erkend Schadeherstel?


Deel hier uw ideeën en suggesties (mail naar info@stbns.nl)

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring