BOVAG dit jaar weer prominent op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Laatste update 13 september 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG is van 9 t/m 13 oktober 2019 weer van de partij op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs biedt consumenten dé beleving op het gebied van kamperen en vakanties. Het thema is dit jaar ‘Eindeloos Ontdekken’. BOVAG is op drie plekken aanwezig om de BOVAG Kampeervakman te promoten: met de BOVAG Pitstop op de NKC-camping, Try the Camper (samen met NKC) en daarnaast geeft BOVAG met ACSI rondleidingen over de beurs voor mensen die zich oriënteren op de aankoop van een kampeermiddel.

BOVAG Pitstop op de NKC-camping

BOVAG is dagelijks tussen 08.00 en 11.00 uur aanwezig op de NKC-camping (P2) met de BOVAG Pitstop. Bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die op deze camping overnachten, kunnen in de BOVAG Pitstop voor vertrek de technische staat van hun kampeermiddel laten checken door een BOVAG-keurmeester. Ook kunnen de kampeerders hier terecht voor vragen over onderhoud van de caravan, camper of vouwwagen. Immers, goed onderhoud voorkomt zorgen, verlengt de levensduur van het kampeermiddel en bevordert de verkeersveiligheid. 

BOVAG en de NKC | Try The Camper

Try the Camper is er voor mensen die net een nieuwe camper hebben aangeschaft, overwegen er één te kopen of die erover dromen. BOVAG en de NKC organiseren deze activiteit dagelijks op het binnenterrein van de Jaarbeurs, waar bezoekers onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur kunnen rijden in een camper en kunnen oefenen met het uitvoeren van verschillende manoeuvres. De instructeur geeft daarbij tips om de camperrijvaardigheid te verbeteren.

BOVAG en ACSI FreeLife | Exclusieve rondleidingen over de beurs

De rondleidingen over de beurs zijn speciaal voor mensen die een nieuwe camper of caravan aan willen schaffen, maar die door de bomen het bos niet meer zien. Of voor startende kampeerder die graag kennis willen maken met de mogelijkheden van verschillende kampeermiddelen, zodat ze een weloverwogen besluit kunnen nemen. BOVAG organiseert dit jaar samen met ACSI FreeLife deze exclusieve rondleidingen. Een onafhankelijk expert maakt de zich oriënterende bezoekers wegwijs in het ruime aanbod aan kampeermiddelen. En natuurlijk kunnen ze daar al hun vragen stellen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring