BOVAG en KCI Jaarcongres: ontwikkelingen rond BOVAG-sectie caravan- en camperschadeherstel 

Laatste update 31 oktober 2019 Leestijd: 3 min

Hoe staat het met de oprichting van de sectie caravan- en camperschadeherstel? Dat hoort u op het BOVAG en KCI Jaarcongres op 25 november in Bunnik. Frank Ruygrok, branchemanager van de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven praat u uitgebreid bij over de status van de branchenorm voor caravan- en camperschadeherstel en hoe u lid kunt worden van de sectie. Naast een inhoudelijk programma is er ook veel ruimte om elkaar te ontmoeten. Mis het niet en meld u vandaag nog aan! 

De sectie caravan- en camperherstel gaat vallen onder de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven, die sinds 2017 bestaat. BOVAG en Focwa werken momenteel aan één schadenorm, waarvoor u zich kunt gaan kwalificeren. BOVAG-leden zijn dan niet meer afhankelijk van een dubbel lidmaatschap van Focwa voor hun schadeactiviteiten. De nieuwe sectie wordt opgericht per 1 januari 2020. Op het congres hoort u alles wat u hierover moet weten. 

Heeft u ‘m al gezien?

Deze week is de uitnodiging voor het Uitnodiging-CCB-congres.jpgBOVAG en KCI Jaarcongres bij u op de deurmat gevallen. BOVAG nodigt u van harte uit om bij deze branchedag te zijn, waarbij we als ondernemers en relaties samen de afsluiting van het kampeerseizoen markeren. In het programma is veel ruimte voor onderlinge ontmoeting en gezelligheid. En natuurlijk is er een boeiend, inhoudelijk programma. Naast de oprichting van de nieuwe sectie voor caravan- en camperschadeherstel staan op het programma: de BOVAG-lobby, de publiekscampagne, de nieuwe keuringsmethode, opleidingen, instroom van personeel en bestuurszaken. 

Meld u snel aan

Het jaarcongres trapt om 16.00 uur af met een gezamenlijk programma van BOVAG en KCI. Vervolgens hebben KCI en BOVAG ieder een apart programma, waarna het inhoudelijke congres wordt afgesloten met een slotspreker en een feestelijke avond met diner. Het jaarcongres is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden, KCI-leden en speciaal genodigden. Let wel op, vol is vol dit jaar. Dus meld u bijtijds aan!  

Dit evenement zit vol. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden. 

Bekijk hier het gehele programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring