Zo vult u een digitaal serviceboekje in; volg de live demo op 7 januari

Laatste update 20 november 2019 Leestijd: 2 min

Wilt u weten hoe een digitaal serviceboekje nou precies werkt? Kom dan naar de workshop Digitale Service Register (DSR) die de stichting 100% onderhouden op 7 januari organiseert in het BOVAGhuis Bunnik. U leert er hoe het DSR te raadplegen en zelf in te vullen in een praktische doe-sessie.

Ieder autobedrijf krijgt er vroeg of laat mee te maken: het Digitale Service Register (DSR) oftewel het digitale serviceboekje. Het goed invullen van het boekje is belangrijk bij het aantonen of een auto 100% onderhouden is. Vandaar dat de stichting 100% onderhouden sinds deze zomer een samenwerking heeft met 2ndBIT, waardoor deelnemers toegang krijgen tot de unieke handleidingen van 2ndBit. Daarmee is voor auto- en dealerbedrijven het raadplegen van digitale onderhoudsregisters van de meeste merken kinderlijk eenvoudig.

Hoe dat raadplegen precies werkt en hoe u zelf met digitale serviceboekjes aan de slag kunt, leert u tijdens een ‘live demo’ van 2ndBit op dinsdag 7 januari in het BOVAGhuis in Bunnik. Deze praktische workshop is gratis en natuurlijk zijn ook BOVAG-autobedrijven welkom die nog niet meedoen met 100% onderhouden. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring