Ratingssystematiek Glasgarant verandert; hoor meer op 3 december 

Laatste update 29 november 2019 Leestijd: 2 min

De ratingssystematiek van Glasgarant wordt aangepast vanaf volgend jaar. Op 3 december organiseert BOVAG een bijeenkomst in het BOVAGhuis, waarin Glasgarant de wijzigingen toelicht en meer vertelt over aanpassingen in het netwerk. Alle BOVAG-schadeherstelbedrijven die ruiten herstellen voor Glasgarant zijn welkom. Meld u vandaag nog aan! 

Frank Ruygrok, branchemanager BOVAG Schadeherstelbedrijven: “De wijzigingen van Glasgarant roepen soms vragen op bij de ruitschadeherstellers Daarom hebben we Glasgarant uitgenodigd om u bij te praten, Er is ook uitgebreid de ruimte om vragen te stellen.” 

Technische veranderingen

Naast Glasgarant is ook AutoTech te gast op 3 december. Dit is een nieuwe opleider binnen de schadeherstelbranche, die komt vertellen over technische veranderingen in de branche. Denk aan de kalibratie van ADAS-systemen en de invloed daarvan op ruitschadeherstel. Ten slotte deelt Frank Ruygrok het laatste nieuws rondom BOVAG-zaken. 

Meld u aan

BOVAG-schadeherstelbedrijven die ruiten herstellen voor Glasgarant zijn ook van harte welkom om te komen. De bijeenkomst start om 18.00 uur met soep en broodjes en sluit omstreeks 20.30 uur af met een netwerkborrel. U kunt zich aanmelden via de onderstaande knop.  

Meld u aan voor deze bijeenkomst

Programma

  • 18.00 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes
  • 19.00 uur: Aanvang programma
  • 20.30 uur: Afsluiting en netwerkborrel

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring