Meer mobiliteitsbeleving in BOVAGhuis

Laatste update 01 november 2019 Leestijd: 2 min

Het BOVAG-vergadercentrum heeft de afgelopen weken een aantal veranderingen ondergaan waardoor het meer mobiliteit uitstraalt. Reden van deze aanpassing is dat BOVAG-leden zich beter in het pand zullen herkennen wanneer zij er op bezoek zijn of vergaderen. En dat ook andere bezoekers weten dat ze in het huis van de mobiliteitsbranche te gast zijn.

Zo heeft de vergaderzaal ‘De werkplaats’ ook echt een werkbank in de ruimte, die afkomstig is van een oud BOVAG-lid. In deze zaal kunnen twintig man vergaderen. In het atrium en het auditorium worden sfeerbeelden geplaatst die als thema hebben: ‘genieten van mobiliteit’. Ook is het auditorium opgefrist. Nieuwsgierig 236x133-BOVAGHuis-atrium.jpggeworden naar het resultaat? Volg het BOVAGhuis op instagram onder ‘bovaghuisbunnik’. Of kom een keer langs!

BOVAG-memorabilia

In het BOVAGhuis zijn veel mooie historische aandenkens aanwezig van leden en vanuit de geschiedenis van onze vereniging. Heeft u ook nog iets uit het verleden van BOVAG dat u kwijt wilt? Laat het ons weten door een mail te sturen naar redactie@bovag.nl.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring