Download de zelfchecklist met actuele milieuregels voor autowasbedrijven

Laatste update 05 november 2019 Leestijd: 2 min

Autowasbedrijven moeten aan een hoop milieuregels voldoen en deze regels veranderen bovendien regelmatig. Op verzoek van de leden heeft BOVAG daarom een handige zelfchecklist ontwikkeld, waarmee u de actuele regelgeving altijd bij de hand heeft. Er is zowel een beknopte als een uitgebreide lijst.

Leden van BOVAG Autowasbedrijven willen de beste zijn in hun vak en dat betekent ook continu scherp zijn op de naleving van milieuregels. De zelfchecklist is een handig hulpmiddel waarmee u recente wet- en regelgeving altijd paraat heeft, en die u helpt om op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te ondernemen. De checklist is ook handig middel als u bezoek krijgt van een milieu-inspecteur. U kunt aan de hand van de lijst laten zien dat u aan de regels voldoet en dat maakt het gesprek een stuk makkelijker. De milieudienst Rijnmond (DCMR) heeft op verzoek van BOVAG ook meegekeken naar de checklists. BOVAG houdt de lijsten actueel en past de checklist waar nodig elk halfjaar aan. Zorg dus dat u altijd de meest actuele versie van de website downloadt.

Download hieronder de beknopte zelfchecklist of de uitgebreide checklist. De beknopte lijst is digitaal invulbaar. Heeft u tips of opmerkingen over de checklists? Stuur dan een mailtje naar autowas@bovag.nl.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring