Ledenadvies en buitendienst: wie bel ik voor wat?

Laatste update 16 oktober 2019 Leestijd: 2 min

Er valt veel voordeel te behalen uit het BOVAG-lidmaatschap. Of het nou gaat over bijvoorbeeld: bedrijfsvoering, personeelszaken, vastgoed, belangenbehartiging of nieuws over de branche. Direct contact met uw accountadviseur, 24 uur per dag via mijn.bovag.nl of tijdens kantooruren telefonisch. Haal het maximale uit uw lidmaatschap en maak gebruik van deze diensten. Bijvoorbeeld van BOVAG Ledenadvies en de BOVAG-buitendienst.

Ledenadvies

Voor vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen rond uw bedrijf, BOVAG, wetgeving, ontwikkelingen in de markt of over juridische zaken, kunt u contact opnemen met BOVAG Ledenadvies. Dat kan op twee manieren. Via een formulier op mijn.bovag.nl of telefonisch via 030 65 95 300. Doordat BOVAG Ledenadvies elke werkdag vragen van leden beantwoordt, weet zij wat er speelt en heeft daarvan een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen op mijn.bovag.nl

Buitendienst

BOVAG-accountadviseurs kunt u benaderen als het gaat om producten en diensten van BOVAG.  Ook kunt u met hen praten over zakelijke onderwerpen die u bezighouden zoals bijvoorbeeld de toekomst van uw bedrijf. Accountadviseurs hebben een brede kennis en expertise van uw branche. Worstelt u met een zakelijk onderwerp, aarzel dan niet om contact met een van hen op te nemen. Kijk hier op welke accountadviseur u een beroep kunt doen.

Lees ook: Haal als schadeherstelbedrijf meer uit uw BOVAG-lidmaatschap

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring