Kom naar de jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven op ReMaTec

Laatste update 24 mei 2019 Leestijd: 3 min

BOVAG Revisiebedrijven combineert dit jaar weer het nuttige met het aangename: tijdens de jaarvergadering op 24 juni wordt u bijgepraat over de actualiteiten van uw branchevereniging én op de beursvloer van ReMaTec kunt u kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen en producten op uw vakgebied. Komt u ook naar de RAI in Amsterdam?

Op de agenda van de jaarvergadering staat een aantal bestuurlijke zaken en we praten u bij over de actualiteit. Daarnaast draagt het bestuur Jean Paul Borsten voor als voorzitter voor een derde zittingstermijn van maximaal twee jaar. Ook stelt bestuurslid Jeroen Eeuwijk zich herkiesbaar en nemen we afscheid van Aart Koning en Hans Gerrits als bestuurslid. 

Presentatie consumentenonderzoek

Na de jaarvergadering worden op de beursvloer de resultaten van een interessant consumentenonderzoek gepresenteerd. Dit onderzoek is voortgekomen uit een samenwerking tussen ReMaTec, Stiba en BOVAG met als doel het gebruik en de bekendheid van revisie onder consumenten te inventariseren. De resultaten worden ter plekke overhandigd aan een aantal afgevaardigden vanuit de politiek.

Programma

Vanaf 10.30 uur wordt u in de RAI ontvangen met een kopje koffie, waarna om 11.00 uur de jaarvergadering plaatsvindt. Om 12.00 uur kunt u onder het genot van een broodje bijpraten met collega’s en heeft u de mogelijkheid om de beursvloer op te gaan. Vanaf 13.30 uur wordt het consumentenonderzoek gepresenteerd tijdens een persmoment met aansluitend een politiek debat. U mag ook deelnemen aan de infosessies op de beursvloer. Enkele onderdelen die u kunt volgen: Meld u aan voor de jaarvergadering van BOVAG Revisiebedrijven

Meer informatie over de jaarvergadering

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring