Sleept u dit jaar de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019/2020 in de wacht?

Laatste update 21 maart 2019 Leestijd: 2 min

Bent u apetrots op uw bedrijf? Blinkt u uit in sales of aftersales? Meld u dan aan voor de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar. Vorig jaar heeft BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven de opzet voor haar verkiezing van Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar vernieuwd en verbeterd en meedoen is wederom zeer eenvoudig. U hoeft namelijk geen consumentenstemmen meer te werven. Doet u ook mee?

U kunt zelf uw bedrijf aanmelden voor de verkiezing, maar u kunt ook door anderen worden voorgedragen. Bijvoorbeeld vanuit uw garageformule, de buitendienst van BOVAG of een aantal BOVAG-partners. Vanuit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijke jury een top tien. Daarna verloopt het proces zoals in voorgaande jaren. De spannende ontknoping van de verkiezing vindt dit jaar weer plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 8 oktober 2019.

Waarom meedoen?

  • U krijgt de kans om uw autobedrijf te profileren onder consumenten én onder branchegenoten.
  • U versterkt niet alleen uw eigen bedrijf, maar ook de positie van BOVAG-autobedrijven en de branche in zijn geheel.
  • U leert van andere ondernemers en doet inspiratie op om uw bedrijf verder te verbeteren.

Aanmelden

U kunt u aanmelden door dit formulier in te vullen. Belangrijk is om in uw motivatie aan te geven waarom u vindt dat uw bedrijf in aanmerking komt voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Ga daar in ieder geval in op hoe uw bedrijf zich onderscheidt richting de klant, ook online. Hoe denkt u een goede uitgangspositie te hebben voor de toekomst? U heeft tot en met 30 april de tijd om zich aan te melden.

Meer informatie over de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

Direct aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring