Meepraten over RDW-sanctiebeleid

Laatste update 08 maart 2019 Leestijd: 2 min

De plannen van het RDW rond het nieuwe erkenningenstelsel vallen goed bij BOVAG. Maar hoe kunnen we ze verder fijnslijpen en dan met name het sanctiebeleid? Waar zitten de grootste knelpunten? Waar moeten we op letten en wat zijn redelijke sancties? Deze vragen stellen we u graag tijdens de regiobijeenkomsten van de onafhankelijke autobedrijven tussen 19 maart en 11 april op acht locaties door heel Nederland. Praat u mee?

Andere onderwerpen waar we bezoekers over bijpraten zijn: energiebesparende maatregelen, proactief verkopen, de impact van ADAS, pass tru en digitale serviceboekjes. Cabaretier Rob Urgert verzorgt de show ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in dertig minuten?’. Natuurlijk is er ook ruimte voor bijpraten met collega-ondernemers uit de eigen regio en met medewerkers van BOVAG. 

Ideeën 

Uw ideeën over bovenstaande onderwerpen of andere ideeën voor BOVAG kunt u onder andere kwijt in een ideeënbus. Iedereen krijgt een kaartje en kan die in de bus doen. Aanspreken van een van onze BOVAG-medewerkers kan natuurlijk ook.

Meer informatie en aanmelden
 
Lees meer over de plannen van de RDW rond het nieuwe erkenningenstelsel
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring