Praktische informatiepakketten op regiobijeenkomsten onafhankelijke autobedrijven

Laatste update 21 maart 2019 Leestijd: 2 min

De eerste twee regiobijeenkomsten van de onafhankelijke autobedrijven trokken deze week volle zalen. Zowel in Arnhem als in Bergen op Zoom lieten leden zich informeren, praatten ze mee en gingen naar huis met veel praktische informatie waaronder een pakket over energiebesparende maatregelen, een samenvatting van de impact van ADAS op onderhoud en schadeherstel, posters en informatie over de werkplaats van de toekomst. Ook naar een bijeenkomst? Kijk hieronder voor de komende zes data en locaties.


De regiobijeenkomst biedt nog meer zoals: presentaties over onder andere energiebesparende maatregelen, pass thru, digitale serviceboekjes en plannen van de RDW. Het onderwerp proactief verkopen komt aan bod; Een klant benaderen voordat hij zelf actief op zoek gaat naar een andere auto. Hoe pak je dat slim aan? Cabaretier Rob Urgert verzorgt de show ‘Hoe krijg ik een geniaal idee in dertig minuten?’. En BOVAG vraagt leden naar hun mening over het sanctiebeleid van de RDW rond het nieuwe erkenningenstelsel.

Vertel en vraag het BOVAG

De regiobijeenkomst is ook de plek om te praten over wat er bij BOVAG-leden leeft. Wat kan BOVAG anders of beter doen? Wat doet het juist goed? Vragen, opmerkingen en suggesties hierover of over andere actuele onderwerpen als cao of klimaatakkoord kunnen direct worden gesteld. Voorzitter Gerard ten Buuren reageert daar tijdens de bijeenkomst op. Ook schriftelijk kunnen vragen worden gesteld via een reactiekaart die bezoekers in de BOVAG-box kunnen achterlaten. Vragen die tijdens de eerste bijeenkomst werden gesteld gingen bijvoorbeeld over viaBOVAG.nl, de BOVAG Garantie en schouwingen. De komende zes bijeenkomsten vinden plaats tussen 27 maart en 11 april.

Data, locaties en aanmelden


Event-nieuws-1170x370-Regiobijeenkomsten-OAB-2019.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring