Maak uw bedrijf in zestien stappen privacyproof

Laatste update 22 maart 2019 Leestijd: 2 min

De Autoriteit Persoonsgegevens gaat dit jaar strenger controleren op het naleven van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als u uw privacybeleid nog niet op orde heeft, loopt u het risico om een boete te krijgen. Ga dus snel aan de slag! De BOVAG Privacytool helpt u stapsgewijs door de privacywet heen.

BOVAG Privacytool is ontwikkeld door de Stichting AVG voor ondernemers in de mobiliteitsbranche, en tegen een kleine vergoeding te gebruiken. U betaalt € 60,- per jaar of € 15,- per kwartaal (exclusief btw en via automatische incasso). Klik op deze link om aan de slag te gaan en meld u aan met kortingcode BOVAGAVG70.

Gebruikt u de privacytool al?

Heeft u al toegang tot de privacytool? Dan kunt u deze tot 1 mei 2019 kosteloos gebruiken. U ontvangt hierover meer informatie voor 1 mei. Of ga naar de website van Stichting AVG als u uw deelname aan de pricacytool nu al wilt verlengen.

Meer weten over de Algemene Verordening Persoonsgegevens? Kijk op mijn.bovag.nl/privacy. Daar vindt u informatie over de BOVAG Privacy Game, die personeel op een laagdrempelige manier en in quizvorm meeneemt in de AVG.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring